BLOG - THE GOSSIP

Τυροκομικά & Γαλακτοκομικά Προϊόντα - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΕΒΕ

Τυροκομικά & Γαλακτοκομικά Προϊόντα - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΕΒΕ

Δευτέρα 23 Οκτώβριος 2017

Συμμετοχή στην Food Expo στις 14-16 Μαρτίου 2015.

Η Στυμφαλία ΑΕΒΕ συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στο Μαρούσι από τις 14-16 Μαρτίου 2015.

Ενδεικτικά, η Έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 600 Έλληνες και ξένους εκθέτες. Είναι μια  έκθεση που αφενός μεν θα ανταποκρίνεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων του κλάδου, αφετέρου θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυσή τους στην ελληνική αγορά, φέρνοντάς τες σε άμεση επαφή με τους δυναμικούς κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 

Η Στυμφαλία ΑΕΒΕ θα δώσει και πάλι δυναμικό παρόν και σας περιμένει και φέτος στο Εκθεσιακό της Περίπτερο για να σας ξεναγήσει στις μοναδικές της γεύσεις.

Συμμετοχή στης Στυμφαλία ΑΕΒΕ στην Έκθεση 'Greece Welcomes You In London-Food & Art'

Η Στυμφαλία ΑΕΒΕ, θα συμμετάσχει 03 – 06 Ιουλίου, στην Έκθεση 'Greece Welcomes You In London-Food & Art' στο Olympia National Hall τουΛονδίνου.

Τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας επιλεγμένα για την εξαιρετική τους ποιότητα, προωθούνται από τις πιό δυναμικές Eλληνικές εταιρείες σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. 

Ο εκθεσιακός χώρος, το φημισμένο και με διεθνείς περγαμηνές, Olympia National Hall, θα ανοίξει τις πύλες του από τις 3 έως και 6 Ιουλίου 2014, για μια συνάντηση ιστορική όλων των Ελλήνων επιχειρηματιών με καταξιωμένους επαγγελματίες του εξωτερικού και πλήθος κόσμου. 

Για να επισκεφθείτε την έκθεση θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει εισιτήριο εισόδου.  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ  από την ιστοσελίδα της Έκθεσης σε τιμές χαμηλότερες από αυτές των εισιτηρίων της εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.  Μπορείτε να διαλέξετε το εισιτήριο που προτιμάτε, από τις διάφορες επιλογές που σας προτείνουμε ώστε εσείς και οι φίλοι σας να περάσετε ευχάριστα και οικονομικά. στο Olympia National Hall του Λονδίνου.

 

Πιστοποίηση

15.02.2013 Εγκρίθηκε η Πιστοποίηση της AgroCert. Η Παραγωγή της Στυμφαλία ΑΕΒΕ πληρεί τις προϋποθέσεις για να παράγει Φέτα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) 

Εξαγωγές

13.2.2013 Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για εξαγωγή των προϊότων μας σε Αγγλία, Αυστραλία και Γερμανία.

Υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα;

Ορισμένα προϊόντα έχουν να διηγηθούν περισσότερες ιστορίες από ό,τι άλλα. Από πού προέρχονται, πώς παράγονται, πώς παρασκευάζονται, τι μυστικά κρύβουν; Όλη αυτή η τεχνογνωσία καθώς και η παράδοση που τα χαρακτηρίζουν αξίζουν να προστατευθούν.

περισσότερα →

Τώρα η Φέτα Ζήρειας είναι Π.Ο.Π.

Το αγαπημένο τυρί των Ελλήνων, φέρνει τώρα το όνομα και την εγγύηση της ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ. Με όνομα στενά συνυφασμένομε την ελληνική παράδοση, η Φέτα Ζήρειας έρχεται να συμπληρώσει την ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) της γαλακτοβιομηχανίας ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ.

περισσότερα →

Σύστημα Αξιοποίησης και Προστασίας

Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ονομάζονται τα προϊόντα, τα οποία προέρχονται από μια συγκεκριμένη περιοχή και των οποίων η ποιότητα ή τα χαρακτηριστικά οφείλονται κυρίως στο συγκεκριμένο γεωγραφικό περιβάλλον.

περισσότερα →

Η θρεπτική Αξία της Φέτας

Ασβέστιο

Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων αποτελεί την κύρια πηγή ασβεστίου.

+

Φέτα

Η περιεκτικότητα της φέτας σε ασβέστιο και η ευκολία με την οποία απορροφάται από τον οργανισμό.

=
  • Χτίσιμο του σκελετού
  • Προστασία των δοντιών
  • Ισορροπία του νευρικού συστήματος
  • Σωστή εγκεφαλική λειτουργία
  • Συνεργασία εγκεφάλου και μυών

Ενημερωτικό Δελτίο

Ανθότυρο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο ή συνοδευτικό σε σαλάτες, επιδόρπια, πίτες και γλυκά.

Τυριά

Μπορείτε να διατηρήσετε τα τυριά σας στο ψυγείο σας τυλιγμένα με μεμβράνη για να μην ξεραίνονται.

Φέτα

Μπορείτε να διατηρήσετε την φέτα σε δοχείο τροφίμων με άλμη (νερό μαζί με 5% αλάτι)

Scroll to Top